Referenser

Samtalsspecialisten lovar anonymitet därför publiceras inga namn.

Jag är en medelålders kvinna som har varit utsatt för sexuella övergrepp i barndomen.
Har sökt hjälp hos psykolog tre gånger men inte fått rätt hjälp. Hade gett upp hoppet om ett bra liv tills den dagen jag fick kontakt med Samtalsspecialisten. Mitt liv ser helt annorlunda ut i dag. Jag har fått nya insikter som har lett till en personlig utveckling. Tack vare den professionella hjälp jag har fått av Samtalsspecialisten mår jag mycket bättre och har fått ett bra liv.
Anonym.

Jag har varit utsatt för sexuella övergrepp under hela min barndom. Innan led jag av svår ångest som ledde till att jag gjorde mig illa genom att jag skar mig själv med vassa föremål. Tack vare Samtalsspecialisten mår jag nu bra och har ingen ångest längre.
Tusen tack!
Anonym

Jag led av självmordstankar och jag hatade mig själv och hade inget bra egenvärde.
Jag litade inte på vad jag själv kände. Kändes som om jag hade tappat kontakten med mig själv. Jag fick den rätta hjälpen på Samtalsspecialisten och i dag kan jag hantera mitt liv och känner mig lycklig.
Anonym

Trodde aldrig att jag skulle överleva min 20års dag. Hade försökt ta mitt liv flera gånger. Min syster rekommenderade mig att ta kontakt med Samtalsspecialsten.
I dag mår jag bra och lever ett positivt liv.Tusen tack Samtalsspecialisten!
Anonym